Isnin, 9 Februari 2015

Saya Dan Qaseh

Pada mulanya tak tau pun apa tu Qaseh...Tetapi bila mengandung anak ke 2 berlakunya penurunan bacaan HB ku..setiap kali chekup kompem HB aku Low dan kompem ku akan berjumpa Dr disebabkn prblem tulah aku mengenal Qaseh...Jadi sejak itu aku dan Famili mengamalkan Qaseh....
Malam sabtu haritu ada event untuk meraikan Rania-Rania Qaseh Gold aku pun di kira Rania juga walau belum merangkul apa-apa Anugrah tapi sonok sangat tengok orang-orang kita berJaya...Dari situ dapatlah menyunting semangat Aku yang berkobar-kobar ni...

Malam Extra Vaganza

Pentas Utama
Pengasas Ana Edar

Duta kita
Artis Jemputa
Pengacara Jemputan...
Team seperjuangan ku..

Kami
Alhamdulillah Kami Bertuah lagi
P/s: Jom kita sama-sama berQaseh produk keluaran Ana Edar Sdn Bhd.

2 ulasan:

Kopiolimauice berkata...

produk apa ni weh? aku penah dgr tapi tak tau utk apa?

Eda berkata...

produk kesihatan untuk satu keluarga..:) ko nak try msg aku k