Isnin, 29 September 2014

PIALA SULTAN SELANGOR

Nak kata aku minat bola tak lah sangat tapi kalau game bola tu melibatkan selangor minat gak nak tegok,tapi bukan lah ku reti sangat nak tengok bola nie,time goal jer aku tau hihihi...

Kali nie buat pertama kalinya aku gi tgk bola di stadium,sian kan macam jakun plak yer, tapi tak kira jakut or tak yang pastinya memang jakun pun pertama kali kan..hihi...

Macam mana boleh terpikir nak pergi ni? yerlah tiket free kan.Kat opis ku dapat tiket free banyak tak payah beratuq nak pi beli. so apa lagi tak lepaskan peluang lah kan.

banyak kan

Awal nya mcm tak jadi pergi jer hampa dah hati, yerlah ujan lebat tu, tapi tekad gak pegi mana tau kat umah kita hujan kat stadium tak,boleh ker pikir gitu,...tapi memang betui pun shah alam tak ujan pun gerimais jer..k lah jon tengok pic-pic yang sempat ku ambil..








Kesayangan ku..
Boleh plak dia tido dgn lenanya
Gelagat si dua beradik ni..

Kami..Merah Kuning..
Tahniah Selangor ku..

Khamis, 25 September 2014

Eppy Bezday To Me

Alhamdulillah.....hari ni setapak lagi menjangkau usi ku....semacam tidak percaya yang aku sudah memasuki ke angka 3.tapi peel mcm belasan tahun aduhh bila nk berubah yer...
Semoga aku sentiasa di limpahi rezki dan sentiasa bersyukur di atas rezki yg Allah kurniakan,serta sentiasa heppy selalu..
Amin....
Dan tahun ni buat pertama kalinya ku mendapat suprise dari si dia...so terharu sesangat....tq my Husband...semoga Qaseh syg kita kekal higga ke hujung nyawa...

*romantik juga lakiku..