Selasa, 17 Februari 2015

Mengamok..




Kali nie cerita pasal si gigirl ku yang seorang nie, Ibu dia bukan main lah nak bagi dia nampak comei dan nak memperlihatkan dia seperti babay girl tapi dia tak berminat plak...Bukan apa setiap kali jalan-jalan orang akan tanye begini "Boy erk?" padhal baju dah kaler pink tu...sian kan baby Ibu nie, Ada kah ini disebabkan ketika mengandung si Ibu sibuk nak baby Boy? Taklama lagi muka nya berubah-ubah kan..kan...


Tengoklah tu sampai nenagis dikerjakan oleh Ibu...



Isnin, 9 Februari 2015

Saya Dan Qaseh

Pada mulanya tak tau pun apa tu Qaseh...Tetapi bila mengandung anak ke 2 berlakunya penurunan bacaan HB ku..setiap kali chekup kompem HB aku Low dan kompem ku akan berjumpa Dr disebabkn prblem tulah aku mengenal Qaseh...Jadi sejak itu aku dan Famili mengamalkan Qaseh....
Malam sabtu haritu ada event untuk meraikan Rania-Rania Qaseh Gold aku pun di kira Rania juga walau belum merangkul apa-apa Anugrah tapi sonok sangat tengok orang-orang kita berJaya...Dari situ dapatlah menyunting semangat Aku yang berkobar-kobar ni...

Malam Extra Vaganza

Pentas Utama
Pengasas Ana Edar

Duta kita
Artis Jemputa
Pengacara Jemputan...
Team seperjuangan ku..

Kami
Alhamdulillah Kami Bertuah lagi
P/s: Jom kita sama-sama berQaseh produk keluaran Ana Edar Sdn Bhd.

Selasa, 3 Februari 2015

Februari...


Alhamdulillah...

TUP TUP kita dah masuk bulan Februari 2015...tak dan nak wihs happy new year... Sekejap jer kan tahun berganti tahun...

Ok hari ni cuti semperna Taipusam jadi kalau nak berjalan tu jangan lah berjalan ke eria Gombak semua sedia maklumkan perayaan apa jadi janganlah kita menambah kesesakan di sana yer...

Nak update sketlah sekarang tengah berlangsungnya pameran buku di SACC Convension yg sebelah Kompleks PKNS tu sbemal SACC MALL tu para pengemar Novel bolehlah dapatkan Novel2 kegemaran anda katanya harga gegila murah..

Sebenarnya xada cerita nak di kongsikan cuma nak membersih-bersihkan sawang ni jer....





Nie Qu belanja pic AdkAbg ni...