Isnin, 27 Februari 2017

Tersepi tanpa sengaja...

Huihh...

Lamanya tak menyapu sawang kat sini....giler sibuk kekonon hakak ni... tetapi memang tidak di nafika hakak memang hagak kesibukkan sedikit....bukan sikit tapi banyak kot biasalah isteri dan ibu yg bekerja...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Ok hakak cerita lah seba sedikit yer...

Now hakak menghitung bulan ke hari erk  xkesah lah kira tengah menunggu-nunggu jugalah kelahiran cahaya mata yang ke 3 inshaaAllah doa kan hakak n baby sihat sejahtera yer....

Tak taulah macam mna pintu hati ni terbuka utuk menambah entry baru di sini...sebenarnya banyak jer menda nak dikongsi bersama tapi idia tu tidak muncul tiba pulak...

Key lah nanti-nantilah hakak cerita lagi yer....



Huhu jangan ditanyer knp kembang ....πŸ˜‚




Ahad, 26 Jun 2016

ΔΆKuda Kesayangan


Hari ni kak Ngah balik shah alam setelah beberapa hari dok kampung sebab dok menyiapkan oder orang..

Nak jadikan cerita malah tadi gi expo raya kat stadium sg besar so belikanlah si Qliyyah kuda belon, sebab dia pandang je gerai mainan tu...kak ngah memang jarang bagi si Qliyyah ni mainan, so malam tadi baik hatilah ibu dia ni...

Nampak tak sayangnya Qliyyah pada kuda belonnya..


Ni keadaan kuda si Qliyyah pabila sampai rumah...hey lah anak

Rabu, 22 Jun 2016

Salam Nuzul Quran...



Sekejap jer..tau-tau sudah 17 Ramadhan..

Salam Nuzul Quran Semua...


Selamat bercuti bagi negeri-negeri yang cuti..sama-samalah kita menambahkan ibadah...