Sabtu, 9 Mei 2015

Si Abang Pula

Sedar tak sedar 4 tahun sudah usia si Aqil pada 07.05.2015...pantas betul waktu berlalu pergi...Untuk tahun ni ulang tahun kelahiran dia orang ku buat simple simple jer...tak se xciterd  masa dia setahun kan main aku...kali ni bezday dia ku bli kek walk in jer...xperlh kan...pepun Appy bezday Muhammad AqilRizqi  semoga menjadi anak yg soleh dan Abg yg boleh diharap...

Sabtu, 2 Mei 2015

Qaseh Gold Premier...

Apa tu Qaseh gold Premier?
Ooooh tu produk keluaran Anaedar yang baru....
Alhamdulillah baru ni pasa 26.04.15 telah terlancarlah Qaseh Gold Premier...
Bagi ku yang specialnya Qaseh Gold Premier ni adalah unisex boleh dimakan oleh kaum adam dan hawa....
Pas tu Qaseh Gold Premier ni amat mesra daibetik jadi yg ada daibetik tu xperlu risau k..dan aku pun tidak teragak2 untuk bagi parent ku ambil Qaseh Gold Premier ni...
Dan satu lgi dia dicipta memang untu warga yang sudah memasuki golonga premier tetapi tidak bermaksud golongan belia tak boleh makan, boleh,boleh sangat2....
Dan last sekali pastinya sedap serta lebih padat lebih khasiat....