Ahad, 7 Disember 2014

Majlis Kawen..

Bulan 12 sinonim dengan jemputan2 Majlis perkahwinan biasalah cuti sekolah kan yang dekat2 bleh lah aq pegi uang jauh tidak kesampaian lah yeee... Semalam cazen suami aku kawen kat menara TM... Selamat Pengantin baru buat cazen suamiku dak Nani dn suami semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa...

Dua minggu lagi cazen aku plak...

Jumaat, 7 November 2014

Syoknya Cuti...


Setelah beberapa lama aku tidak mengambil cuti hari nie aku ambil cutiiii yahoo ku cuti hehehe...sonok bebenor yer cuti, Maunya tak seronok dapat menenagkan jiwa dirumah, bukan lah di opis tu aku tak tenang tapi lebih kurang begitulah...

Ku cuti nipun bersebab bukan per semalam si kecik ni kena cucuk kalau cucu sebelah kaki jer tidak mengapalh ini dia kena cucuk dedua belah kakinya kasihan lah pulak kalau aku antar ke taska juga kan,dah lah disebabkan kecuaian aku terjadinuya begini sebab ku terlupa date chekup dia masa lima bulan tu yang samapi dedua belah kaki kena cucuk nie,aduuuhh maap kan ibu yer nak...

Tapi Alhamdulilllah ku tgk sihat n ceria jer ari nie taklah demam terkejut kena cucuk oklah lega hati ini anak tak apa-apa ikut kan nurse cucuk yang 5 bulan boleh bawa kepada demam tapi Alhamdulillah ok tanpa ku bagi ubat..


lebo senyum nak dara ibu ni..

pas nie rehat dulu dari kena cucuk tunggu setahun plak yer nak..

pas nie dtg bln 2 thn depan hope xlupa lagi huhu..




‘Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak


Baru  1st time juin GIVEAWAY macam nie, 1st join nie saja jer...mencuba nasib mna tau ada rezki lebih dan satu lagi nak menambahkan kenalan hehehe....Tinggal sikit jer masa yg ada untuk mjoin giveway nie...jom..jom jom join...
Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak.Com
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com


Hadiah Terkumpul
Cash : RM 390
Topup : RM 195
Barangan : Tudung Pashmina x 1, Shawl x 2, Novel Sanctuaria x 1, Tudung Aidijuma x 1, Bantal Handmade x 2

Terima Kasih kepada Sponser

AbgferOz | MahaMahu | Yanty Lee | Afzal Sukasuki | Mawar Biru | Cik Pjaz | Ieta Mat Sa’ad | Mohamad Nasir | Yan Saflina | UmmiMama |Mohd Noor Shawal | Dila KazUha | Doktor Pemasaran | Helmi Julia | Nadia Johari | Suzlin Azreena Nordin| Nurul Syarafina II | Khaty Aiman| KyLe Kesha | Cik Yaya | Putery Memory | Edo Hayra | Delima Zamrud | Karen Nisa 

Ingin  menyertai Giveaway Cuti Sekolah anda boleh klik Banner atau SILA LIHAT SINI


Isnin, 3 November 2014

Heppy bezday incik Husbend

Syukur Alhamdulillah di atas Jodoh yang kau berikan pada ku, Ari nie bezday my Lalik semoga Allah memberi kesihatan, kepabagiaan dan keceriaan kepada mu Incik Suami dan semoga kau di Panjang kan umur dan di Murahkan rezki Amin...Aku nie xreti sangat nak membina ayat-ayat nie dulu sekolah amik Ekonomi Rumah Tangga jer...Hehehehe

si Abg tu memang Geram jer tgk kek tu...

Ahad, 2 November 2014

Mom And Baby Expo

Hari jumaat hari tu g lah baby expo di IDCC Shah Alam.Mesti semua xpernah pegi kat Idcc tu kan sebab memang kompleks tu tak buka lagi pun dah tak siap lagi pun,tapi lepas pulak depa anjurkan event ni kan.masa datang ari jumaat ari tu eskolator pun xgerak lagi semput naik ke tingkat 7 tapi berduyun2 gak orang yanp pergi

Banyak lah juga barang2 yang murah tapi still mahal juga bagi aku mana ada barang baby yang murah

Pool ni aku idamkan bila gamaknya nk beli

Ahad, 26 Oktober 2014

Salam Maal Hijrah




Semoga kita semua mendapat HIJRAH kehidupan yang lebih baik..

Rabu, 22 Oktober 2014

Ibu Dan Anak Sama Naik

Tiada apa yang ingin dikongsikan hanya ingin menguplod pic kami..


Sama bambam kan kami..

Isnin, 29 September 2014

PIALA SULTAN SELANGOR

Nak kata aku minat bola tak lah sangat tapi kalau game bola tu melibatkan selangor minat gak nak tegok,tapi bukan lah ku reti sangat nak tengok bola nie,time goal jer aku tau hihihi...

Kali nie buat pertama kalinya aku gi tgk bola di stadium,sian kan macam jakun plak yer, tapi tak kira jakut or tak yang pastinya memang jakun pun pertama kali kan..hihi...

Macam mana boleh terpikir nak pergi ni? yerlah tiket free kan.Kat opis ku dapat tiket free banyak tak payah beratuq nak pi beli. so apa lagi tak lepaskan peluang lah kan.

banyak kan

Awal nya mcm tak jadi pergi jer hampa dah hati, yerlah ujan lebat tu, tapi tekad gak pegi mana tau kat umah kita hujan kat stadium tak,boleh ker pikir gitu,...tapi memang betui pun shah alam tak ujan pun gerimais jer..k lah jon tengok pic-pic yang sempat ku ambil..








Kesayangan ku..
Boleh plak dia tido dgn lenanya
Gelagat si dua beradik ni..

Kami..Merah Kuning..
Tahniah Selangor ku..

Khamis, 25 September 2014

Eppy Bezday To Me

Alhamdulillah.....hari ni setapak lagi menjangkau usi ku....semacam tidak percaya yang aku sudah memasuki ke angka 3.tapi peel mcm belasan tahun aduhh bila nk berubah yer...
Semoga aku sentiasa di limpahi rezki dan sentiasa bersyukur di atas rezki yg Allah kurniakan,serta sentiasa heppy selalu..
Amin....
Dan tahun ni buat pertama kalinya ku mendapat suprise dari si dia...so terharu sesangat....tq my Husband...semoga Qaseh syg kita kekal higga ke hujung nyawa...

*romantik juga lakiku..