Ahad, 2 November 2014

Mom And Baby Expo

Hari jumaat hari tu g lah baby expo di IDCC Shah Alam.Mesti semua xpernah pegi kat Idcc tu kan sebab memang kompleks tu tak buka lagi pun dah tak siap lagi pun,tapi lepas pulak depa anjurkan event ni kan.masa datang ari jumaat ari tu eskolator pun xgerak lagi semput naik ke tingkat 7 tapi berduyun2 gak orang yanp pergi

Banyak lah juga barang2 yang murah tapi still mahal juga bagi aku mana ada barang baby yang murah

Pool ni aku idamkan bila gamaknya nk beli

Tiada ulasan: