Selasa, 3 Februari 2015

Februari...


Alhamdulillah...

TUP TUP kita dah masuk bulan Februari 2015...tak dan nak wihs happy new year... Sekejap jer kan tahun berganti tahun...

Ok hari ni cuti semperna Taipusam jadi kalau nak berjalan tu jangan lah berjalan ke eria Gombak semua sedia maklumkan perayaan apa jadi janganlah kita menambah kesesakan di sana yer...

Nak update sketlah sekarang tengah berlangsungnya pameran buku di SACC Convension yg sebelah Kompleks PKNS tu sbemal SACC MALL tu para pengemar Novel bolehlah dapatkan Novel2 kegemaran anda katanya harga gegila murah..

Sebenarnya xada cerita nak di kongsikan cuma nak membersih-bersihkan sawang ni jer....





Nie Qu belanja pic AdkAbg ni...

1 ulasan:

Kopiolimauice berkata...

debab nye si kenit tu ye..dh bpa bln ek