Selasa, 17 Februari 2015

Mengamok..




Kali nie cerita pasal si gigirl ku yang seorang nie, Ibu dia bukan main lah nak bagi dia nampak comei dan nak memperlihatkan dia seperti babay girl tapi dia tak berminat plak...Bukan apa setiap kali jalan-jalan orang akan tanye begini "Boy erk?" padhal baju dah kaler pink tu...sian kan baby Ibu nie, Ada kah ini disebabkan ketika mengandung si Ibu sibuk nak baby Boy? Taklama lagi muka nya berubah-ubah kan..kan...


Tengoklah tu sampai nenagis dikerjakan oleh Ibu...



2 ulasan:

Kopiolimauice berkata...

muka dia sama mcm aqil

Eda Michio berkata...

Hihi sama erk....dh mcm boy plak kan...