Jumaat, 4 September 2015

Sweet September

Assalamualaikum...
Hihi baru masuk september tapi dah tau sweet or tak yer...tak mengapa kata-kata tu kan doa...
Lama juga tidak mengupdate blog dengan kesibukkan kerja serta famili problem mood berblog kureng sket...
Tapi harap-harap lepas ni sumer kembali kepada asal in Shaa Allah harap sangat begitu...
Sebelum menerpa masuk september aritu Alhamdulillah sepupu ku selamat dah mendirikan mesejid...Alhamdulillah moga mesjid yang dibina membawa hingga keSyurga Aamiin...
Tahniah Nurul...

Kita pun sibuk nk melaram..
si abam sibuk men pasir

Ni pengantin lama hihi

Aku tak boleh lama-lama kat kenduri tu jadi terpaksalah balik awai,sori yer kazen-kazen sekalian....
Malam hari ku mempatriotikkan anak-anak ku,betui ke ayat tuuu...itu pun kebetulan apoknya juin kawad tu rajin mengikut tuuu..

Bukan main Aqil

Kibarkan jalur gemilang

Aku jerlah dok jaga anak-anak
 mujuk xbuas depa nii..

Rasa tak terlambat nk ucap merdeka..
Salam Merdeka buat semua...
Pahami dan hayatilah apa itu keMerdekaan..

Tiada ulasan: