Isnin, 27 Februari 2017

Tersepi tanpa sengaja...

Huihh...

Lamanya tak menyapu sawang kat sini....giler sibuk kekonon hakak ni... tetapi memang tidak di nafika hakak memang hagak kesibukkan sedikit....bukan sikit tapi banyak kot biasalah isteri dan ibu yg bekerja...😂😂😂😂

Ok hakak cerita lah seba sedikit yer...

Now hakak menghitung bulan ke hari erk  xkesah lah kira tengah menunggu-nunggu jugalah kelahiran cahaya mata yang ke 3 inshaaAllah doa kan hakak n baby sihat sejahtera yer....

Tak taulah macam mna pintu hati ni terbuka utuk menambah entry baru di sini...sebenarnya banyak jer menda nak dikongsi bersama tapi idia tu tidak muncul tiba pulak...

Key lah nanti-nantilah hakak cerita lagi yer....



Huhu jangan ditanyer knp kembang ....😂




Tiada ulasan: