Isnin, 28 Disember 2015

Jalan-jalan Time..

ﺑِﺴْــــــــــــــﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَن الرحيم

السَّلاَمُ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ٍ ُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه..

Waaahhh..bersarang udah blognya... Sekejap jer kita hampir-hampir di penghujung 2016...
Nak cerita ni semalam 27.12.2015 baru lah berkesempatan membawa anak-anak syurga ku berjalan, sian depa ibu ayah cuti dari hari khamis tapi bawa jalannya Ari ahad hey memang tak patut kan....
Semalam pun jalan-jalan tu tidak dirancang sama sekali..Biasalah menda tak dirancang mmg terjadi acer try rancang sure ada jer masalahnya...

Semalah entah macam mana ringan plak mulut Ibu ni nak ajak si Ayah ke Times Square...Si Ayah memang jarang membantah so dia On jer...Di pertengahan jalan si Ayah ajak nek Monorail,sambil dok pikir-pikir nk nek kat station mana-mana tup-tup udah sampai bukit Jalil so jalan dan park terus lah ke Times Square nya.. Jalan ke KL semalam memang clear syook...

Di pendekkan cerita sampai sana terus pi tengok rega tiket amboi kalau

Tak bawa My kad Dewasa RM 50
Untuk kanak-kanak RM 41

Ada my kad Dewasa RM  41
Untuk kanak-kanak RM 30

Pastu klu book on9 15% so untung on9 kan...Jadi lala tu gak Ibu book on9 pastu gi tingkat 9 print email book tu pi kaunter tujuk dptlh ler murah dalam RM90 lebig 2dewasa 1kanak2 si Qliyyah free.. so Aqil main lah pai puas...budak penah puas ker hehe...

Ok jom layan Anak-anak Ibu men..bukan anak yg over macam Ibu dan Ayah jer over..


jom jelajah..



tangan kami 
 
sambil tunggu train

Bukan men anak-anak

Besaunya molot si Aqil

Kerenah dua beradik

Nek sampan di darat

Aqil dah pandai bawa keta  
kan Ayah yang lebih

Jantung Hati Ku..

Alhamdulillah

Aqil bawa train ibu ayah dating kat belakang 

Alhamdulillah sonok sangat tengok anak-anak Ibu happy,,,Maaf saying-sayangku bawa jalan dekat-dekat jer....

2 ulasan:

Raihanah Ahmad berkata...

seronoknya anak2 bila jalan2 camni

Raihanahahmad berkata...

best bila dapat jalan2 sekeluarga